Trimfest med refleksjakt for barn og natt-oløp

Postet av Halsa IL den 21. Nov 2019


Torsdag 28. november i Løvik grendahus


  • 17.00 arrangerer orienteringsgruppa refleksjakt for barn og natt o-løp for voksne. Korte løyper. Dette vil foregå i området rundt grendahuset.


  • 18.00 er det tradisjonell trimfest i grendahuset
  • Servering av kveldsmat, kaffe og gløgg
  • Enkel utloddning
  • Trimgruppa deler ut diplomer og utmerkelser for sesongens turorientering og trimbøker.
  • Orienteringsgruppa holder premieutdeling for sesongens o-løp.
Årets siste o-løp og sammenlagte resultater

Postet av Halsa IL den 22. Sep 2019

3 ivrige veteraner som har deltatt på henholdsvis 10, 12 og 7 løp denne sesongen.

Alle årets resultater finner dere her. Sammenlagte resultater for sesongen er også klare her. Det ble Svein Stolsmo som også i år er vinner av cup'en med 600 poeng. Det vil si 6 seiere av 6 tellende løp. Vi kommer tilbake med annonsering av en felles sammenkomst senere i høst, med eget natt-o-løp (med hodelykt) og premieutdeling for sammenlagt resultater.Spennende i toppen før siste O-løp for sesongen

Postet av Halsa IL den 25. Aug 2019

22. august ble det arrangert treningsløp på Glåmsmyra. Som vanlig stakk Svein Stolsmo av med seieren på langløypa med tiden 46.13. Like bak var Robert Sørlie med tiden 47.33 etterfulgt av Gudmund på 50.08. Det gjenstår nå et treningsløp i serien vår. Finalen går på Kyrseterøra torsdag 29. august og det er Jørulf som er løypelegger. Vi oppfordrer alle til å stille for å sette en verdig punktum. 

Link til alle resultater fra sesongen

Sammenlagt på langløype leder nå Svein Stolsmo med 600 poeng. På andre plass er Robert Sørlie med 535 poeng og Gudmund med 525 poeng. Asbjørn har 490 poeng og Tore T. Halse 455 poeng. Robert stiller ikke på siste løp da han er i Chamonix for å løpe UTMB. Så her er det muligheter for rokkere om på rekkefølgen etter Svein som er en soleklar vinner.

Alle sammenlagt resultater finner dere her.O-løp på Indreiten 15.08

Postet av Halsa IL den 22. Aug 2019

15.08 arrangerte Halsa IL o-løp med start oppe på Indreitshøgda. Fint vær og godt forhold i skogen. Svein Stolsmo hadde lagt krevende løyper, der en av postene hadde valgt feil stein på kartet :)

6 stk sprang langløypa, og Jørulf Vullum vant klart, med Gudmund Lervik og Olav Rønning på de neste plassene.Fullstendige resultater kommer under fanen orientering.

Neste løp, torsdag 22.08 arrangeres på Gokart-banen på Glåmsmyra. 
13-åringer fra Halsa deltok i KM i friidrett - To sølv og en bronse!

Postet av Halsa IL den 21. Aug 2019

Flott innsats av utøvere fra Halsa IL under årets KM i friidrett i Molde sist helg. Fredrikk V. Røe ble nr. 6 i finalen på 60m med tiden 9.43 og tok en imponerende sølvmedalje i lengde med et hopp på 3.80. Erik G. Sørlie tok bronse i lengde med 3.70 og 5. plass på 200m med tiden 32.27. Magne S. Lervik debuterte på friidrettsbanen med piggsko og fikk en fin 7. plass på 60m med tiden 9.80 og hoppet 3.58 i lengde. Gutta var nære med å ta gull på 4 x 60 stafett der de fikk låne Abel Sæterbø fra Bæverfjord IL. Tiden vart 35,96, kun 7 tideler unna gullet. Alle resultater finner dere her: https://www.friidrett.no/k/more-og-romsdal/nyheter/km-pa-molde-idrettspark/ Blåfjelløpet 7. juli

Postet av Halsa IL den 1. Jul 2019

Lørdag  7. juli arrangeres Blåfjelløpet, her finner du invitasjonen:

Blåfjelløpet 2019.pdf


Bildet nedenfor viser løypa opp mot høyeste punkt:Høydeprofil:

Det er vått i terrenget, så vi anbefaler sko med godt mønster.

Velkommen!Foreløpig poengstilling etter 7 orienteringsløp

Postet av Halsa IL den 30. Jun 2019

Det er spennende i toppen, men Svein Stolsmo har en solid ledelse når 7 av 13 orienteringsløp er gjennomført for sesongen. Men fortsatt kan mye skje blant de 10 beste!
Bra deltagelse på årets 7.orienteringsløp

Postet av Halsa IL den 30. Jun 2019

15 stykker deltok på torsdagens orienteringsløp på Åkvikmyrene. Det var Asbjørn Heggem som hadde lagt løypene på et nytt kart laget i samarbeid med Bjørn Berger. Vi har de siste årene utvidet med flere nye kart, slik at vi får løpt i nye spennende terreng. Det var da kanskje også naturlig at Bjørn Berger hadde beste tid på lang løype med tiden 37.29, 29 sekunder forran Olav Rønning. På kort løype deltok hele 8 barn og unge denne gang. Her hadde Geir Ove Stolsmo beste løypetid på 29.57. Halsa IL på Birkebeinerløpet

Postet av Halsa IL den 17. Jun 2019

Ann Kristin Svendsen og Svein Stolsmo deltok på Birkebeinerløpet 15/6 på Lillehammer. Løpet er 21 km langt, og går fra Birkebeineren skistadion, med målgang like ved Håkons hall. Dette var den varmeste dagen så langt i år i sør-gudbrandsdalen, og hele 100 personer måtte få behandling for dehydrering, 18 av disse ble sendt til sykehus. i tillegg førte mye nedbør i forkant av løpet til at det ble bløtt og sleipt i løypa. Dette la ingen demping på stemningen, som var veldig god. 

Svein løp inn til en 63. plass i klasse M45 på tiden 1.36.02 (Merkekrav 1.45.46) og Ann Kristin løp inn til 64. plass i K55 på tiden 2.25.44. Her var merkekravet 2.17.47. 

Tiden for å klare Birkebeinermerket regnes ut fra en snitt-tid av de 5 første i hver aldersklasse + 25%.

Vi gratulerer begge med god innsats!Stor stemning på Halsa-Cupen

Postet av Halsa IL den 26. Mai 2019

Det var god stemning med mange glade fotballbarn på årets Halsa-Cup! 

De nye små-banene ble tatt godt i mot, spillerne koste seg! 

Her er ett knippe bilder fra dagen, vi takker alle spillerne for god innsats og ønsker velkommen tilbake neste år. 

Vi vil også takke de mange frivillige før under og etter cupen.
Spilleplan Halsa Cup

Postet av Halsa IL den 22. Mai 2019

Vi ønsker alle velkommen til Halsa cup, her finner dere spilleplan.pdf
Dugnad torsdag 23/5 kl 18

Postet av Halsa IL den 19. Mai 2019

Tradisjonen tro er det dugnad på Halsa Stadion torsdagen før cupen

Vi håper at mange har anledning til å komme og vi har arbeidsoppgaver til alle.Halsa Cup 2019 - Informasjon

Postet av Halsa IL den 19. Mai 2019

Vi er desverre nødt til å avlyse cupen på søndag 26/5 grunnet for få påmeldte lag.

På lørdag er hele 46 lag påmeldt og vi gleder oss stort til å se dere alle.

Spilleplaner vil bli lagt ut på www.halsail.no og vår FB side senere i uka.Treningsløyper

Postet av Halsa IL den 15. Mai 2019

Vi har laget 3 treningsløyper som vil henge ute i området rundt Halsa Skole noen måneder. Her kan dere øve/trene eller ta med familien og barn på tur. I tillegg finner dere noen tips og en guide til løype nr. 2. 

Last ned kartene ved å klikke på linken og skriv ut kart og eventuelt klippekort. Dersom du ikke har mulighet til å skrive ut kart, kan du hente et eksemplar på servicekontoret hos Halsa Kommune.


Løype 1 - En kort løype rundt skolen som passer de minste. (pdf)

Løype 2 - Lett løype for trim og trening med guide og tips. (pdf)

Løype 3 - Litt vanskeligere løype for trening (pdf)

Klippekort

Orienteringstips og guide for løype nr. 2Halsa Cup

Postet av Halsa IL den 12. Mai 2019

Husk påmeldingfrist som er 17.mai.

Invitasjon finnes herHalsa Cup Invitasjon 2019.pdfKnalløp av Robert Sørlie på hans første maraton!

Postet av Halsa IL den 12. Mai 2019

Lørdag 11. mai gikk Ålesund Maraton av stabelen, i rufsete vær. Det hindret ikke Robert, som den hardhausen han er i å gjøre et svært godt løp. Meget sterke 2.45.44 holdt til andreplass totalt, og soleklar klasseseier. 

Sørlie la opp til et løp som skulle gi sluttiden 2.48. Det betyr en snittfart på 15 kilometer i timen over distansen 42,2 kilometer. Han klarte målet, og enda litt til. 

Løpet inngikk i forberedelsene til årets "Ultra fjelløp"-sesong sier Robert. Dette lover godt!

Vi gratulerer!

Les hva TK skriver

Les hva Kondis skriver

Bildet er tatt av Jan Petter Venøy, Kondis Møre og Romsdal.Strandryddeaksjon!

Postet av Halsa IL den 12. Mai 2019

I samarbeid med Lerøy Midt, Landbase Røe arrangerte Halsa IL strandryddeaksjon på Halsanaustan onsdag 8. mai. Fjæra fra Indreiten og forbi fergekaia ble ryddet. Bra oppmøte gjorde at dette ble en effektiv aksjon. Etterpå ble det servert kaffe og mat, og stemningen var god hele kvelden!Halsa Opp 2019, 1.juni

Postet av Halsa IL den 12. Mai 2019

Det nærmer seg årets motbakkeløp på Halsa med stormskritt. Løpet arrangeres etter samme lest som tidligere år, men i år er det gratis for alle i trimklassen å være med! Vi håper med dette å samle flere trimmere til den flotte turen opp mot toppen.

Starten går helt nede ved sjøen, ved Indreitsnausta. Skiltet. Påmelding skjer også i dette området. De første 200m går på grusvei, bratt opp mot fylkesveien. Her blir underlaget asfalt (og stigningen snillere) noen hundre meter, før vi tar av og følger grus/traktorvei i ca 2,5 km. Ikke veldig bratt, men jevnt og trutt stiger vi oss opp mot høyden over Indreitsgårdene. Her flater det ut, ja faktisk også en liten unnabakke før vi kommer inn mot drikkestasjonen (saft og vann) ved Kvalnesviksetra. Etter denne (fortsatt på traktorveg) får vi en slak stigning på 500 meter før vi tar av fra traktorveien og over på fin sti. Moderat stigning i ca 250 meter før det knekker skikkelig til inn i løypas tøffeste parti. Den neste kilometeren er tung! Når vi har kommet oss opp her blir det noe snillere terreng, men fortsatt er det de færreste som er i stand til å løpe noe nevneverdig. I det vi passerer ca 5 km flater det noe ut, før vi får en tøff avslutning de siste 200 meterene av løypa. Trøsten er at nå har vi steget 902 høydemeter fordelt på knappe 6 km. Fin sti hele veien! 

Innbydelse Halsa Opp 2019

Saken oppdateres fortløpende frem mot 1. juni!
Verdens O-dag og sesongstart 16. mai

Postet av Halsa IL den 6. Mai 2019

Selv om vinteren fortsatt kjemper mot våren så har vi som mål å komme i gang med første treningsløp i orientering torsdag 16. mai. Etter det blir det stort sett løp hver torsdag framover, bortsett fra noen uker i juli. I år blir det bare to typer løyper, en middels lang og en kortere. Vi lager den lengste overkommelig for de fleste som har vært ute i skogen før, men også utfordrende nok for de mest rutinerte. Den korteste er ment for yngre utøvere, familier og nybegynnere. Det vil også bli lagt ut en permanent løype med klippetenger ved skolen. Disse vil henge ute hele sesongen og vil fungere fint for elever, barn og familier som vil ut å lære og øve.
Årsmøte

Postet av Halsa IL den 4. Feb 2019

Halsa IL holder årsmøte 10. mars kl 19 på Stornaustet.

Innkalling 1 til årsmøte.pdf

Halsa, 03.02.19

Styret innkaller herved til årsmøte i Halsa Idrettslag. 

Årsmøtet avholdes den 10.03.2019 kl. 19.00 på Stornaustet.

Saker som et medlem ønskes behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 17.02.2019 på epost til styret.halsail@gmail.com eller leveres leder i laget, Svein Stolsmo. 

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Frasigelse av verv i laget må meldes til valgnemda si leder, Sverre Vullum innen 17.02.2019.


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret