Vi hadde avslutning for G-14 på Fun Park i kveld. Bowling, laserskyting og pizza. Stor stemning!!

Det ble rift om kajakkene da Halsa barne- og ungdomsskole hadde aktivitetsdag ved sjøen 21. august. 4 kajakker og 2 SUP ble fraktet til Vågland på formiddagen, og alle som ville fikk padle en eller flere ganger. Mange hadde ikke prøvd dette før, så de fikk erfare både det å mestre balansekunsten og det at der var umulig å komme seg oppi kajakken igjen om man falt uti - for de son ikke hadde lært kunsten. Kanskje vi har noen nye kursdeltakere neste år?
Dette må gjentas!

Halsa/Valsøyfjord G11 - Søya/Todal 5-5

Postet av Halsa IL den 17. Aug 2015

Det ble en veldig underholdende og spennende kamp på Halsa stadion i varmt sommervær.
Bortelaget åpent best og ledet 0-1 til pause. Andre omgang var av det fartsfylte slaget, spillet og stillingen bølget frem og tilbake. 2 minutter før slutt gikk bortlaget opp i en 4-5 ledelse. Vi fikk tildelt frispark helt på tampen av kampen og det gikk i mål via ryggen på en motspiller. Guttene var veldig glade for uavgjort resultat siden det er første kampen uten tap I serien I år. Vi møter stort sett lag som er ett år eldre enn oss, og da smaker uavgjort godt.

O-løp 13 August

Resultater

Orienteringsløp 6.August

Postet av Halsa IL den 10. Aug 2015

Orienteringsløp i Halsa 6. august 2015

Tore T Halse tok sin 3. dje seier for sesongen da han vant en klar seier i langløypa i Halsa I L sitt orienteringsløp i Megardsmarka ved Megardsveien, torsdag 6. august.

Flest deltager var det i kortløypa som ble vunnet av John Håvard Betten ett sekund foran Aron Betten og 4 sekund foran Lars Ole Betten. Mellomlang løype ble vunnet av Olav Halse foran Hermann Baarset.

Kristian N Megård var løypelegger i et krevende O-terreng. Det er mye myr, plantefelt og hogstflater, men løypene var fine. Kartet er et eldre kart som er delvis synfart og trenger oppgradering.

Nå er det bare to løp igjen på terminlista, og neste løp går den 13. augustsyd for E 39 mellom Halsa og Betna vede gamle Vegvesenstasjonen, nå Kvisvik, med Geir Ove Stolsmo som løypelegger.

Orienteringsløp i Halsa 23. juli 2015

Guro Betten vant kortløypa, Hermann Baarset mellomlang og Tore Heggem lang løype i Halsa IL sitt O-løp 23. juli. Martinus Vaagland hadde lagt fine løyper i terrenget øst for E 39 ved Indre Vågland.

Selv om det er midt i ferietida, var det 13 løper som var ute i terrenget.

Neste løp er ved Glåmen med Asbjørn Heggem og Tore Heggem som arrangør og løypelegger.

Tore T Halse vant langløypa, John Bjarne Gujord mellomlang og
John Håvard Betten kortløypa i Halsa IL sitt O-løp på Bettennesset, Betna 16. juli. 16 løpere fikk en fin tur i fine løyper i et krevende o- terreng. Løypeleggere var Stina Elfving og Bjørn Berger.

Neste løp er ved Laplass/ Indre Vågland Øst for E 39, med Martinus Vaagland som løypelegger. "Det var for anledningen utarbeidet nytt kart for Bettennesset. Konstruksjon, synfaring, rentegning og trykking var utført av Bjørn Berger med god hjelp av Stina Elfving,. Alt gratis. Det ligger et enormt arbeid bak. Halsa IL er svært takknemlig for det nye kartet."

Bilde: Johannes Reiten, vinner av lang løype, sammen med Tore T Halse

Johannes Reiten og Hermann Baarset vant henholdsvis lang- og mellomlang løype i Halsa IL sitt O-løp 2. juli.

Løpet gikk i terrenget ved Indre Vågland, laplass vest for E 39. Løypeleggere var Ingjerd Gjerstad og Brynhild Gujord,

Temperaturen var 25 grader pluss, så det ble en varm, men fin tur, i fine løyper. Andre arrangement og ferietid gjorde nok sitt til at deltagelsen denne gang ikke var på det meste.

Neste løp er ved Dammen, Indreiten med Nils T Megård som løypelegger.

Postet av Halsa IL den 25. Jun 2015

Halsa IL arrangerer felles fotballtreninger på Halsa stadion for alle aldre hver tirsdag 18-1930 i skoleferien. Det vil være en trener tilstede som deler opp i grupper etter alder ved behov. En behøver ikke å være med på ett lag i Halsa eller Valsøyfjord. Aller er velkommne også de som er her på ferie. Ellers håper vi at det samles mange barn på stadion og spiller løkkefotball hver dag sommeren igjennom.

Resultat O-løp 18.juni

Postet av Halsa IL den 19. Jun 2015

Nytt padlekurs

Postet av Halsa IL den 16. Jun 2015

Halsa il arrangerer nytt padlekurs 19 juli 11-14.
Vær tidlig ute med å meld deg på, disse kusene er veldig populære.

Påmelding til Sunniva B Rønning
epost: sunnivabr@gmail.com
telefon:
928 03 794

Halsa/Valsøyfjord G12 - Sunndal

Postet av Halsa IL den 15. Jun 2015

I ett huttrende kaldt regnvær spilte guttene veldig bra fotball. Innsatsen var på topp hos alle mann og laget fikk til veldig bra passnings spill. De hadde full kontroll på Sunndal gjennom hele kampen og ga seg ikke før det stod 6-2. Dette var siste kamp før en velfotjent sommerferie. Mange vil nok bruke skoleferien til å trene fotball.

O-løp Halsa Motorsport senter

Geir Ove, Wenche og Hermann etter løpet.

Det var ett forferdelig regnvær under løpet på torsdag og Klettaelva hadde vedig høy vannføring. De fleste var nok klissblaute før de kom på første post.
denne gangen ble det også anledning til å prøve løypene på lørdag formiddag som hele 20 av 30 startende gjorde. Deriblant en treningsgeuppe fra surnadal il langrenn.

Jan Aasland før løpet

Noa, Ola, Abel, Håvard og Johannes etter rulleskitrening og før O-løp.

Flinke jenter på Dråkong cup

Postet av Halsa IL den 14. Jun 2015

På bildet ser vi Synnøve, Sunniva, Selma, Synne, Wilma og Sigrid. Jentene hadde det supermorsomt på ren jentecup i Surnadal - Dråkongcup. For super innsats fikk de mange fine premier. Rosa t-skjorte, fotball og pokal.

Full pott og 3 seirer på SIL Regn cup

G11 guttene spilte 3 meget gode kamper og vant alle. Først kamp var mot Rindal. Det var envegskjøring i første omgang, og den gode keeperen vår hutret og frøs i det sure været og var helt arbeidsløs. Vi ledet 2-0 til pause. Andre omgang ble jevnere og Rindal fikk en redusering på overtid. 4-3 seier.

2 kamp var mot Surnadal 1, guttene spilte bra og ledet ca. 5-1 til pause. I andre omgang byttet vi litt på posisjonene og fortsatte det gode spillet selv om flere spilte på uvante plasser på banen. Ca. 9-3 seier.

Bilde over viser oppvarmingen før siste kamp. Det gikk rykter om at også Surnadal 2 hadde vunnet de to første kampene, og guttene var nok litt ekstra nervøse....

Forberedelsene gjorde susen og selv om de begynte å bli litt slitne, spilte de meget bra og vant den siste kampen med en 3-4 mål etter mer eller mindre konstant press mot Surnadals mål.

Takk till alle G11 spillerne + Sander som var med oss for dagen.
Dere er superflinke og en herlig gjeng.

Blide gutter tross tap

Postet av Halsa IL den 9. Jun 2015

Vi spilte mot Sunndal G12 og tapte 8-4. Guttene spilte bra og fikk til mye fint spill. Pause resultatet var 3-4 til Sunndal. I andreomgangen ble det litt tyngre og de hadde ett par gode 12 åringer som avgjorde kampen. Simen og Håvard var med som ekstramannskap denne kampen.

Nedenfor er ett offisielt lagfoto av 2004 modellene.

Forberdelser til Cup

Postet av Halsa IL den 28. Mai 2015

Veldig bra oppmøte på cupdugnad torsdag kveld, nå er vi straks klare til å ta imot mange gjester. Vi skal gjøre vårt beste for at det blir en god opplevelse for store og små.

Halsa Cup spilleplan oppdatert ettermiddag 27mai

Postet av Halsa IL den 25. Mai 2015

Da nærmer det seg Halsa Cup igjen, og spilleplaner for begge dagene kan finnes ved å følge linkene under. Vi har nærmere 50 lag påmelt, noe som er veldig bra og gledelig. Vi har i år satt opp noen av kampene på Lørdag i ballbingen på kunstgress. Alle andre kamper går på vanlig gress. Vi gleder oss veldig til cupen og ønsker dere alle hjertelige velkommne.
Om der har spørsmål eller kommentarer til spilleplan, vennligst kontakt John B Gujord - 95198271 - jgujord@tycoint.com

Beklager fortløpende endringer, håper det blir bra nå.
Har endret noen lag navn, samt noen kamper på Bane 6 for å unngå 2 like kamper.

ny ettermiddag 27mai Kampoppsett Lørdag 30-mai-2015.pdf

ny 25mai - kampoppsett Søndag 31-mai-2015.pdf

Halsa/Valsøyfjord G14 er i gang med serien!

Postet av Halsa IL den 22. Mai 2015

G14 sitt lag Halsa/Valsøyfjord har spilt sine første 5 seriekamper. Guttene har vist stor treningslyst og er en flott gjeng med ungdommer. Resultatene etter de første 5 serierundene er:

Halsa/Valsøyfjord - Batnfjord 5-2
Bryn - Halsa/Valsøyfjord 2-3
Halsa/Valsøyfjord - Hjelset/Kleive 1-3
Bud - Halsa/Valsøyfjord 8-1
Halsa/Valsøyfjord - Eidsvåg 4-9

Dermed ligger vi på 7. plass i serien.

Neste kamp er hjemme mot Langfjorden. Lørdag 30. mai kl. 14.00. Kom og hei!

Veldig stor interesse for Halsa Cup den 30/5 og 31/5. - oppdatert 22/5

Postet av Halsa IL den 19. Mai 2015

Vi har fått enda fler påmeldinger og kan med glede opplyse om at det er 39 lag påmeldt til lørdagens cup og 11 lag til søndagens cup. Det er også ekstra gledelig at det er tilstrekkelig påmeldte lag til at det blir egen jenteklasse på søndag.

Kampoppsett og ytterligere informasjon kommer på denne siden, så følg med.
Kampoppsett med kamptider blir publisert på mandag.

Vi vil i år også tilby litt aktiviteter til barna mellom kampene.
- På lørdag vil det bli muligheter til ansiktsmaling, og hva passer vel bedre enn klubbens farger på kinnene?
- Begge dagene vil vi sette opp en konkurranse hvor hardeste skudd måles og premieres for hver årgang.

Vi har stort behov for mangle flinke hender til å hjelpe oss med arrangementet, og vi håper at mange har lyst til å hjelpe til. Funskjonær lister vil ble sendt ut i nær fremtid.

Spennende Internkamp

Postet av Halsa IL den 18. Mai 2015

Halsa/Valsøyfjord1 (2003) spilte mot Halsa/Valsøyfjord2 (2004) på Fossdalen mandag kveld.
De eldste guttene startet kampen friskt, men fikk nok større motstand en de satte pris på av hardtarbeidende motstandere. Det ble en meget spennende omgang med veldig mye godt spill av begge lag. Det stod 1-1 lenge, men de yngste kreftene tok slutt først og de måtte se at 2003 modellene gikk til pause med en 4-1 ledelse etter 3 kjappe og fine mål på slutten av omgangen. Etter en velfortjent pause var innsatsen atter igjen på topp hos begge lag, og de eldste fikk ett tidlig mål og gikk opp i en 5-1 ledelse.
Da skrudde de yngste guttene på turboen og spilte en veldig bra periode som endte med 2 mål og fornyet spenning i kampen. Kreftene holdt ikke helt ut og 2003 modellene fikk 2 fine mål til slutt, slik at resultatet til slutt ble 7-3. Det er nok ett resultat alle var godt fornøyde med.

Halsa/Valsøyfjord1 stilte med følgende spillere: Simen, Jørgen, Milosz, Alan, Sander, Leif Martin, Erik, Sondre og Torstein

Halsa/Valsøyfjord2 stilte med følgende spillere: Ole Henrik, Håvard, Johannes, Eirik, Ansgar, Thomas, Even og Mathias

Dagens dommer Magnus Hendseth gjorde en strålende jobb og kommer til å bli spurt om å dømme igjen.

Orienteringsløp 2015

Postet av Halsa IL den 14. Mai 2015

Terminlsite for o-løp i 2015 finner dere her.

Terminliste for Halsa IL-2015doc.doc

Glade gutter tross knepent tap

Hasla/Valsøyfjord2 (G11) har startet sesongen med to klare tap. Kampen mot Sunndal1 (G12) ble en opptur på tross av ett knepent 7-6 tap og surt regnvær
Sunndal2 åpnet best og ledet 3-0 tidlig i kampen, til pause ledet Sunndal2 6-2.
Gutta ga ikke opp og gjorde en veldig bra andre omgang. De spiste seg sakte men sikkert innpå men det ble til slutt ett mål for lite til "poeng" som de helt klart hadde fortjent utfra spill og sjanser. En rekke sjanser med stangskudd etc. hadde fortjent en bedre skjebne. Nå er vi skikkelig igang og gleder oss til internkamp mot G12 førstkommenda mandag 18 Mai i Fossdalen. Møt opp og hei på begge laga.

På bildet ser vi Torstein, Sondre, Johannes, Ole Henrik, Mathias, Even og Eirik.
Ansagar, Thomas og Milosz var med på kampen men ikke på bildet.

En glad dugnadsgjeng

Postet av Halsa IL den 12. Mai 2015

Medlemmer av den svært aktive Tordagsklubben på Halsa trør til og hjelper Halsa IL med å sette opp den nye ballveggen vår. Tusen takk for hjelpen så langt, vi hører rykter om at de ikke har tenkt å gi s eg før den er ferdig.

Arbeidsformann Nils tar jobben i høyden. På bakkeplan ser vi Steinar, Odd, Kåre og Hans.

7-4 Seier til Halsa/Valsøyfjord1 G12 over Sunndal2

Postet av Halsa IL den 11. Mai 2015

Det ble en velfortjent seier 7-4 på årets andre kamp mot Sunndal2.
Guttene startet i ett forykende tempo og tok raskt en føring i kampen og det stod 4-0 allerde etter 10 minutters spill. Sunndal2 fikk da lov til å sette innpå en ekstra spiller. Kampen jevnet seg noe ut men guttene leverte en strålende første omgang og fikk en velfortjent pause på stillingen 6-1. Andre omgang ble mer jevnspilt, men de hadde full kontroll og vant til slutt 7-4.

I klassen G12 stiller vi i år med 2 lag, i utgangspunktet er Halsa/Valsøyfjord1 spillere født i 2003 og Halsa/Valsøyfjord2 spillere født i 2004. Vi supplere med spillere mellom lagene ved behov.

Mandag 18.mai er det duket for intern oppgjør på Fossdalen stadion.