I forbindelse med eventuell sammenslåing av Idrettslagene Valsøyfjord, Halsa og Betna ønsker arbeidsgruppen navneforslag til det nye laget.

1. Navnet: 1.1 Skal gi en troverdig og lettforståelig ramme omkring laget. Navnet skal være kort, enkelt og meningsfylt. 1.2 Skal vise at det er et idrettslag ved å bruke f.eks. lag/klubb/forening i navnet. 1.3 Skal helst referere til sted/område/kommune.

Frist : 20. 10.2017

G14- 1.Div. Ekko/Aureosen - Halsa/Valsøyfjord 13-7

Postet av Halsa IL den 16. Aug 2017

G14 gutta gjorde en god kamp og kjempet til dommeren blåste av, det holdet dessverre ikke til poeng denne gangen.

Pauseresultatet var 7-3.

Dette var den første kampen i en beintøff liga der de beste 9'er lagene i kretsen kjemper om kretsmesterskap.

Neste kamp er torsdag 24/8 på Fossdalen, da mot Dahle/Nordlandet.

O-løp Indreiten 02.08.2017

Halsa IL arrangerte O- løp ved Indreiten onsdag 2. august.

Bjørn Berger vant klart lang løype foran Hermann Baarset og Tore T Halse. Mellomlang blei vunnet av Geir Ove Stolsmo.
10 løpere hadde funnet veien til start. Kristian N Megård hadde lagt fine, men krevende løyper.
Kartet er nok modent for revisjon enkelte steder.
Neste løp er ved Laplass ved tidligere Vegvesenets plass, nå Kvisvik, mellom Halsa og Betna. Onsdag 9.august, med Geir Ove Stolsmo som løypelegger.

O-løp 9.august

Per Anton Vatten vant sekundstriden i O- løpet i Halsa 9. august. 7 sekunder skilte han og Aasbjørn Heggem i lang løype. Deretter  fulgte Kåre Reiten 23 sek. bak og på 4. plass Tore T Halse 41 sek etter.

At det skiller bare 1 minutt og 11 sek mellom 1. og 4. mann, er sjelden kost. Mellomlang løype ble vunnet av Håvard Vatten bare 4 sek føre søstera Jøri. Kortløypa vant Marius Vullum 2 sek føre Eirill Vullum.
Geir Ove Stolsmo hadde lagt fine løyper. Neste og sesongens siste løp blir i Blekkenmarka i Betna 16. august,  med Olav Blekken som løypelegger.

Postet av Halsa IL den 4. Aug 2017

G14 laget startet dagen med en tett kamp i kvartfinalen mot Nittedal som endte 2-2 etter ekstraomganger. Det måtte straffespark konkurranse til for å skille lagene. Halsa/Valsøyfjord gikk seirende ut av denne og satte 4 straffer i mål mot 3 mål for Nittedal.

Dermed ble det duket for lokaloppgjør i B-sluttspillets semifinale mot Surnadal.  Halsa /Valsøyfjord ledet både 1-0 og 2-1, men Surnadal utlignet til 2-2 i siste sekund av kampen. I første ekstra omgang skåret Surnadal etter 3 minutter. I Norway Cup er det "golden goal", og dermed er Surnadal klare for finale.

Vi har hatt kjempefine dager i Oslo, og alle skal være stolte av kjempebra innsats. Vi har bodd fint på Bogstad camping, og kosa oss med grilling og sosiale aktiviteter mellom kampene.

May Britt Størset fortjener masse ros for utmerket arbeide med å organisere det aller meste i forbindelse med cupen.

Norway Cup Dag 4 - G14 videre

Postet av Halsa IL den 2. Aug 2017

Storspill og kanon dag av G14 laget.

Tidlig på dagen ble det 2-0 seier mot Røa, og deretter en overbevisende 5-0 seier mor Mosjøen.

Dermed er de klar for kvartfinale i B-sluttspillet mot Nittedal.

G13 laget tapte dagens kamp 1-3 og dermed er Norway Cup over for denne gang for G13.

Norway Cup Dag 3

Postet av Halsa IL den 1. Aug 2017

G13 var uheldige og slapp inn 2 mål på de første 5 minuttene, det ble ingen flere mål på tross av mye bra spill og mange sjanser. Nå venter B-Sluttspillet med kamp mot Bækkelagets SK, hvis vi vinner er det ny kamp senere på dagen.

Vår første motstander i Norway Cup, AC Milan, kan dere se og høre om her

G14 spilte en bra og jevn kamp i dag, men tapte knepent 1-2 mot en god motstander.

Nå venter B-Sluttspill med kamp mot Røa, hvis vi vinner er det ny kamp senere på dagen.

Dag 2 Norway Cup Halsa/Valsøyfjord

Postet av Halsa IL den 31. Jul 2017

G13 laget spilte en jevn kamp mot Nannestad, i jakten på utligning i sluttminuttene kontret Nannestad inn ett par mål og vant til slutt 6-3.

G14 laget spilte en god og jevn kamp mot Langevåg som fikk kampens eneste mål, så da ble det ett 1-0 tap.

Vi satser på bedre lykke i morgen da G13 møter Nordre Fjell og G14 møter Vear.

Dag 1 Norway Cup

Postet av Halsa IL den 30. Jul 2017

Halsa/Valsøyfjord stiller med 2 lag på Norway Cup i år.

G13 laget fikk en meget tøff start på turneringen mot akademi laget til AC Milan. På tross av 10-0 tap var det en blid gjeng som ser fremover til forhåpentligvis litt mer overkommelig motstand de neste 2 dager.

G14 laget fikk en langt bedre start på turneringen da de vant en fullt fortjent seier med 2-0 over Manglerud Star.

Vi gleder oss til i morgen og nye muligheter

Det 45. Blåfjelløpet i fint sommervær

Postet av Halsa IL den 2. Jul 2017

Blåfjelløpet 2. juli var det 45. i rekken, og er det eldste fjelløpet som fortsatt arrangeres på Nordmøre. Værgudene var med oss i dag, og hele 48 trimmere og 8 i konkurranse tok turen over fra Dragset i Bøfjorden til Halsa Stadion på Halsa. Arrangementet er et samarbeid mellom Halsa IL og Bøfjord IL.

Resultatliste

Startfeltet i konkurranse

Startskuddet har gått!

Svein Stolsmo (tv) nr 3 i dag, fikk vandrepokalen til odel og eie, etter å ha oppnådd 25 plasspoeng. I midten Anne Grete Botten, som vant dameklassen og har nå 12 poeng i vandrepokalen og Are Uran (th) vant årets løp klart, på den sterke tida 58.33.

Ole Flessen (tv), en av grunnleggerne at Blåfjelløpet har deltatt hele 42 ganger! Asbjørn Heggem (th) var vinner av det første Blåfjelløpet i 1973.

Kopi av resultatlista i 1973

G13 tur til Romsdalen med 2 tap, men arti læll

Postet av Halsa IL den 19. Jun 2017

G13 laget har brukt helga i Romsdalen og spilt kamper mot Vestnes/Varfjell og Måndalen.

På lørdag ble det knepent tap mot Vestnes Varfjell 5-3. Gutta spilte lenge bra og ledet 2-1 til det var 15 minutter igjen av kampen. Vestnes Varfjell pressa på og fikk 3 kjappe mål på slutten og vi ett trøstemål helt til slutt. På søndag spilte vi en veldig jevn kamp mot Måndalen, på stillinga 2-2 hadde vi en rekke gode sjanser men endte opp med 6-7 avslutninger i stengene, redninger på strek etc. Isteden fikk Måndalen ett mål og klarte å beholde ledelsen helt inn. Kampen endte 3-5.

Vestnes/Varfjell var veldig gjestfrie og ordnet med overnatting til oss i en idrettshall der guttene hadde masse gøy, vi tok ferga over til Molde og spiste middag på McDonalds.

Det er fortsatt jevnt i serien når vi nå har spilt vår siste kamp før sommerferien.

Neste nå blir Norway Cup der vi åpner mot selveste AC Milan fra Italia. Både spillere og støtteapparat gleder seg helt vilt til den turneringa.. og åpningskampen mot AC Milan.

Lagbilde før kampen mot måndalen.

Middag på McDonalds

En del av gjenge utenfor McDonalds

Bordtennishallen vi fikk låne til å overnatte i.

G13 Halsa/Valsøyfjord - Averøy 5-3

Postet av Halsa IL den 6. Jun 2017

God innsats, mye bra spill og fine mål sørget for nok en seier til G13 laget på Fossdalen i kveld. Dette er lagets fjerde seier av fire mulige. Det er jevnt i toppen av tabellen og 4 lag har 12 poeng. De andre lagene har spilt 6 kamper...

Resultater, tabell og terminliste finner dere her

På bildet ser vi fra venstre: Håvard, Olav (Trener), Eirik, Johannes, Ole Henrik, Even, Martin, Per Anton (Trener), Bror og en liggende Mathias.

Bror i farta

En av mange flotte skåringer

Halsa Cup 3/6-17

Postet av Halsa IL den 3. Jun 2017

Da er Halsa Cup over for denne gang og vi ønsker å takke alle som har bidratt til ett vellykket arrangement, alle spillere med heiagjeng, dommere, og alle andre frivillige som har stått på i forberedelsene og under selve arrangementet.

Her finner dere ett lite utvalg av bilder fra dagen.

Vi håper å se alle sammen igjen neste år.

Takk for i år.

G13 Halsa/Valsøyfjord - Skåla 7-1

Postet av Halsa IL den 1. Jun 2017

Veldig bra innsats av alle sammen og masse pent spill sikret 3 poeng mot Skåla.

3 seire av 3 mulig gjør at de nærmer seg tabelltopp selv med ett par hengekamper til gode.

Neste kamp er hjemme på Fossdalen mot Averøy førstkommende tirsdag klokka 1900.

Møt opp og hei på guttene, de er veldig flinke og ønsker mange tilskuere.

Tabell, resultater og terminliste finner dere her

G14 Halsa/Valsøyfjord - CFK 16-1 (8-0)

Postet av Halsa IL den 30. Mai 2017

Hva speider guttene etter...1. Divisjon?

Storseier i kveld mot CFK2... Lagseier.

Spilleplan Halsa Cup lørdag 3/6 - oppdatert 31/5

Postet av Halsa IL den 28. Mai 2017

Da er vi klare til å arrangere cup, og skal en tro meteorologene blir det også i år Halsa Cup vær.

Spilleplan finner dere her

Dugnad onsdag 31/5 kl.18

Dugnad ifm Halsa Cup på Halsa Stadion.

Håper på veldig godt oppmøte, alle er velkomne.

Arbeidsoppgaver:

- Rydde og vaske klubbhus.

- Sette opp vant til 3'er baner. Her trenger vi folk med sag, drill og bits.

Postet av Halsa IL den 24. Mai 2017

Lørdag 3/6 er det påmeldt hele 40 lag på Halsa Cup, vi ser frem til en morsom og fartsfylt dag på Halsa Stadion. I år får barna også en hoppepute å bryne seg på mellom kampene.

Kampoppsett kommer i løpet av noen dager. På søndag er det dessverre for få påmeldte lag til at vi klarer å arrangere en bra cup, vi har derfor valgt å avlyse cupen på søndag. Vi satser på å komme sterkere tilbake neste år med ett nytt konsept for 13-14 åringer på søndag.

Onsdag 31/5 arrangerer vi dugnad på Halsa stadion kl 1800.. mer info kommer. Håper mange kan sette av tid til dette nå.

Vi vil i år som tidligere sette opp vaktlister i kiosk og grilltelt. Håper alle som blir satt opp har mulighet til å stille.

mvh

John Bjarne

G14 Halsa/Valsøyfjord - Dahle/Nordlandet 2-5

Postet av Halsa IL den 20. Mai 2017

Guttene fikk en uheldig åpning på kampen og lå tidlig under 0-4 på tross av at de også hadde mange egne sjanser i samme periode, pauseresultat 0-4. I andre omgang viste de langt bedre takter men klarte dessverre ikke å hente inn igjen hele forspranget. De "vant" 2. omgang, og det er greit å ta med seg videre til neste kamp. Disse guttene kommer garantert sterkt tilbake. Neste kamp er mandag 29/5 hjemme i Fossdalen mot CFK. Resultater, terminliste og tabell kan finner her.

G13 Malmefjorden - Halsa/Valsøyfjord 6-7

Postet av Halsa IL den 15. Mai 2017

Denne gjengen sørget for en knepen sier i sesongens andre kamp.

Skader gjorde at vi måtte stille uten innbyttere.. Vi ledet 3-4 til pause og klarte å holde på ledelsen hele veien inn etter super innsats helt til dommeren blåste av kampen. På veien hjem ble det en stopp for velfortjent is. Neste kamp er torsdag 1.mai på Halsa Stadion. Terminliste, resultater og tabell kan dere finne her.

G13 Halsa/Valsøyfjord - Reinsfjell 9-5

Postet av Halsa IL den 9. Mai 2017

Årets første kamp for G13 laget endte med seier 9-5 etter at vi ledet 3-1 til pause. Glimrende innsats av hele gjengen, en skikkelig lagseier. Neste kamp er borte mot Malmefjorden, den blir sannsynligvis flyttet til mandag 15/9. Resultater, terminlister og tabell for G13 laget kan dere finne her.

Orientering

Postet av Halsa IL den 8. Mai 2017

Oppstart orientering sesong torsdag 11.mai på Halsasaga/Mjølkplassen.

Vi ønsker alle velkommen, både de som har vært med tidligere og de som har lyst til å forsøke. Det er heller ikke noe krav til å være medlem i idrettslaget for å være med.

Vi arrangerer totalt 13 løp utover sommeren, komplett terminliste ser dere her.

Full rulle på Aure Cup

Postet av Halsa IL den 6. Mai 2017

Super innsats av denne fine gjengen på årets første Fotball cup

Nok en storseier til G14 laget

Postet av Halsa IL den 4. Mai 2017

Halsa/Valsøyfjord G14 spilte borte mot Smøla og vant overbevisende 11-1 onsdag kveld.

Det er lagets andre storseier på 2 spilte kamper og med det tabelltopp.

Det meldes om topp innsats fra alle sammen og en meget godt fornøyd gjeng.

Neste kamp spilles på Halsa stadion mot Dahle/Nordlandet, torsdag 18.mai kl.19

Resultater, terminliste og tabell finnes her.

Årets første seier for Halsa/Valsøyfjord G14

Postet av Halsa IL den 19. Apr 2017

Det ble en overbevisende 12-2 seier hjemme på Halsa Stadion mot Tingvoll/Straumsnes.

God innstas av alle sammen sikret årets første 3 poeng.

Terminliste, resultater og tabeller kan dere finne HER.