13-åringer fra Halsa deltok i KM i friidrett - To sølv og en bronse!

Postet av Halsa IL den 21. Aug 2019

Flott innsats av utøvere fra Halsa IL under årets KM i friidrett i Molde sist helg. Fredrikk V. Røe ble nr. 6 i finalen på 60m med tiden 9.43 og tok en imponerende sølvmedalje i lengde med et hopp på 3.80. Erik G. Sørlie tok bronse i lengde med 3.70 og 5. plass på 200m med tiden 32.27. Magne S. Lervik debuterte på friidrettsbanen med piggsko og fikk en fin 7. plass på 60m med tiden 9.80 og hoppet 3.58 i lengde. Gutta var nære med å ta gull på 4 x 60 stafett der de fikk låne Abel Sæterbø fra Bæverfjord IL. Tiden vart 35,96, kun 7 tideler unna gullet. Alle resultater finner dere her: https://www.friidrett.no/k/more-og-romsdal/nyheter/km-pa-molde-idrettspark/ 
Bra deltagelse på årets 7.orienteringsløp

Postet av Halsa IL den 30. Jun 2019

15 stykker deltok på torsdagens orienteringsløp på Åkvikmyrene. Det var Asbjørn Heggem som hadde lagt løypene på et nytt kart laget i samarbeid med Bjørn Berger. Vi har de siste årene utvidet med flere nye kart, slik at vi får løpt i nye spennende terreng. Det var da kanskje også naturlig at Bjørn Berger hadde beste tid på lang løype med tiden 37.29, 29 sekunder forran Olav Rønning. På kort løype deltok hele 8 barn og unge denne gang. Her hadde Geir Ove Stolsmo beste løypetid på 29.57. 
Verdens O-dag og sesongstart 16. mai

Postet av Halsa IL den 6. Mai 2019

Selv om vinteren fortsatt kjemper mot våren så har vi som mål å komme i gang med første treningsløp i orientering torsdag 16. mai. Etter det blir det stort sett løp hver torsdag framover, bortsett fra noen uker i juli. I år blir det bare to typer løyper, en middels lang og en kortere. Vi lager den lengste overkommelig for de fleste som har vært ute i skogen før, men også utfordrende nok for de mest rutinerte. Den korteste er ment for yngre utøvere, familier og nybegynnere. Det vil også bli lagt ut en permanent løype med klippetenger ved skolen. Disse vil henge ute hele sesongen og vil fungere fint for elever, barn og familier som vil ut å lære og øve.

Sparebank1 Nordvestlekene

Postet av Halsa IL den 16. Sep 2018

Da har Halsa IL deltatt på Sparebank1 Nordvestlekene på Straumsneset i helga. 3 deltakere stilte til start i flere øvelser.  Synnøve og Frøya deltok som rekrutt mens Fredrikk konkurrerte i G12.  

Rekruttene fikk deltakermedaljer mens det ble 5 gullmedaljer på Fredrikk. 

Komplett resultatliste finner dere her: 

https://www.friidrett.no/k/more-og-romsdal/nyheter/midt-norsk-mesterskap/
Resultater fra siste orienteringsløp og Midt Norsk Mesterskap

Postet av Halsa IL den 4. Sep 2018

Robert la en "ultralang" løype på 6 km i Betna-Blekkenområdet 23. august, i det som ble det siste treningsløpet denne sesongen. 3 fullførte langløypa og 5 fullførte mellomlang. Alle fikk seg en dugelig lang skogstur i terrenget fra Betnakrysset og opp mot Betnaknoken. Raskest var Jørulf Vullum på 1.31.05. På mellomlang var Asbjørn Heggem raskest på 46.05. 

Resultater (vi kommer også snart med sammenlagtresultater).

Asbjørn tok to dager senere en 16. plass i Midt Norsk Mesterskap i Orientering (langdistanse) på Oppdal. 

Resultater fra Midt Norsk finner dere her: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=9350&groupBy=EventClass