Orienteringsløp 2/6

Postet av Halsa IL den 5. Jun 2016

Steinar Megård hadde lagt fine løyper i lia over Indreiten og Kvalnesvika. John Håvard Betten vant kort løype, Stina Elfving vant mellomlang løype og Johannes Reiten vant lang løype. Steinar hadde satt opp viltkamera ved en av postene, og det ble det mange fine bilder av.

Neste løp er ved Halsa Motorsport senter Torsdag 9/6 kl 18

Orienteringsløp 26/5

Postet av Halsa IL den 29. Mai 2016

Kjempefin deltagelse med hele 31 løpere. Det har aldri deltatt så mange i kortløypa, hele 17 deltagere. Vi gir ros til de voksne som er ledsagere. Det gir glede og trygghet for de yngre. Resultatene viser at det var jevnt i alle klasser. Sverre Vullum hadde lagt fine løyper på et kart som burde vært synfart.

Neste løp er ved Indreiten, med start oppå lia i vegen til Kvalnesvik. Der er det flatt og fint terreng. Løypelegger er Steinar Megård.

Komplette Resultater:O-løp i Halsa 26. mai 2016.pdf

Fotballtrening for barn født i 2009-2010-2011

Postet av Halsa IL den 25. Mai 2016

Halsa IL ønsker alle barn velkommen på første trening i ballbingen på Halsa Stadion tirsdag 31.mai kl.1800.

Vi staser på trening samme sted og tid hver tirsdag fremover til sommerpausen.

Nytt kampoppsett Halsa Cup revidert 18/5

Postet av Halsa IL den 15. Mai 2016

Vi har dessverre fått en avmelding og må rokkere på noen kamper på lørdag.

Her finner dere oppdatert spilleplan

(6-10 år)Kampoppsett lørdag 21mai rev 18mai.pdf

(11-12 år)Kampoppsett søndag 22mai rev1705.pdf

Halsa IL ønsker alle velkommen på cup, og vi vil gjøre vårt beste for at dere får en strålende dag.

For de av dere som ikke har betalt deltakeravgift (750,- pr. lag.) enda, ønsker vi at dere gjør det før cupen til konto 4040.56.50594.

mvh

Halsa IL

Rekordpåmelding til Halsa Cup

Postet av Halsa IL den 12. Mai 2016

Det er påmeldt hele 60 lag på Halsa Cup den 21 og 22 mai. Dette er ny rekord for cupen med god margin. 45 lag i aldersgruppen 6-10 år spiller lørdag og 15 lag (11-12 år) spiller søndag.

Vi regner med fler enn 500 spillere, som tilsammen skal spille 92 kamper i løpet av noen hektiske timer.

Detaljert kampoppsett vil bli publisert på halsail.no og FB i løpet av helga.

Vi gleder oss veldig på å få mange glade barn på cup og oppleve stor idrettsglede