Spennende Internkamp

Postet av Halsa IL den 18. Mai 2015

Halsa/Valsøyfjord1 (2003) spilte mot Halsa/Valsøyfjord2 (2004) på Fossdalen mandag kveld.
De eldste guttene startet kampen friskt, men fikk nok større motstand en de satte pris på av hardtarbeidende motstandere. Det ble en meget spennende omgang med veldig mye godt spill av begge lag. Det stod 1-1 lenge, men de yngste kreftene tok slutt først og de måtte se at 2003 modellene gikk til pause med en 4-1 ledelse etter 3 kjappe og fine mål på slutten av omgangen. Etter en velfortjent pause var innsatsen atter igjen på topp hos begge lag, og de eldste fikk ett tidlig mål og gikk opp i en 5-1 ledelse.
Da skrudde de yngste guttene på turboen og spilte en veldig bra periode som endte med 2 mål og fornyet spenning i kampen. Kreftene holdt ikke helt ut og 2003 modellene fikk 2 fine mål til slutt, slik at resultatet til slutt ble 7-3. Det er nok ett resultat alle var godt fornøyde med.

Halsa/Valsøyfjord1 stilte med følgende spillere: Simen, Jørgen, Milosz, Alan, Sander, Leif Martin, Erik, Sondre og Torstein

Halsa/Valsøyfjord2 stilte med følgende spillere: Ole Henrik, Håvard, Johannes, Eirik, Ansgar, Thomas, Even og Mathias

Dagens dommer Magnus Hendseth gjorde en strålende jobb og kommer til å bli spurt om å dømme igjen.