Orientering 2022 - Terminlista er klar

Postet av Halsa IL den 3. Mai 2022

Terminlista for årets treningsløp og for KM som vi skal arrangere finner du nå under menyen "orientering". 

Vi håper å se både nye og gamle fjes i år, dette blir artig!

Hilsen fra O-gruppaHalsa IL vurderer drift av svømmehall

Postet av Halsa IL den 19. Des 2021

Halsa IL er i dialog med kommunen om drift av den nye svømmehallen på Liabø.

I hvilken grad idrettslaget skal involveres, er noe av det vi drøfter med kommunen nå. 

Et slik tiltak krever av det opprettes underavdeling for svømming i idrettslaget. Her må vi ha engasjerte medlemmer av laget til å ta et tak. Ta kontakt med oss dersom du er en slik kapasitet, dette tror vi kan bli et veldig bra tiltak for mange, og det haster litt med å få disse brikke på plass, da det er ønskelig med oppstart så snart Korona'en slipper taket. 

Vi har allerede ressurser som er på saken, men trenger flere. Ta kontakt med enten Svein Stolsmo eller Kurt Rønning for mer informasjon. Nå starter arbeidet med turstien på Aakvik-knoken!

Postet av Halsa IL den 15. Aug 2021

Mandag 16/8 starter J.Reiten AS med å tilrettelegge traseen slik at det kan legges duk og grus oppå denne.

Det øverste partiet kommer ikke gravemaskinen til, så her blir det en del manuelt "grunnarbeid". Vi ønsker nå å lage en oversikt over hvem som kan stille på dugnadsarbeid på turstien. Det kan bli aktuelt med en dugnadskveld allerede kommende uke.

Dugnadsarbeidet er en viktig del av denne jobben. Derfor ber vi dere som kan stille på dugnad om å ta kontakt med enten Svein Stolsmo (90877631) eller Kurt Rønning (48023071) på SMS slik at vi får en oversikt.

Spre gjerne ordet, slik at vi får med flest mulig.
Heimstafetten lørdag 14 august - nå med etappeoversikt!

Postet av Halsa IL den 11. Aug 2021

 

Lørdag 14. august arrangerer vi Halsa IL Heimstafetten sammen med Svana IL, Kyrksæterøra IL og Ytre Snillfjord IL. ETAPPEOVERSIKTEN gir deg informasjon om når og hvor du skal løpe. Møt opp i god tid før din veksling! Det kan være at du har fått tildelt flere etapper, studer derfor skjemaet nøye. Lykke til!

Vi starter stafetten på Brekka på grensa mot Aure og i ytre Snillfjord på grensa mot Orkland. Møtes så i Kyrksæterøra sentrum og løper samlet til Halsa stadion. Det er en tur på nærmere 100 km, som er delt inn i 25 etapper. Det blir 4 lag som løper sammen gjennom hele kommunen.

Til sammen løper vi distansen Halsa-Lillehammer!

Det viktigste for oss er å lage et flott samlende arrangement for innbyggerne, en løpsstafett med fokus på lavterskel og bredde. Vi har deltagere fra hele kommunen!

Vi håper at flest mulig støtter opp om arrangementet, som har målgang på Halsa Stadion ca kl 17. Møt opp i god tid, vi har åpen kiosk! 

Vi setter også stor pris på om det lages liv langs løypa!

Dette blir artig!Sesongstart orientering 20/5

Postet av Halsa IL den 19. Mai 2021

Torsdag 20/5 blir det treningsløp i Bettennesset. Det blir løyper for alle nivå, og vi ønsker store og små velkommen til ny orienteringssesong. Start fra kl. 18.