Jubileumsboken Halsa IL 100 år

Postet av Halsa IL den 28. Aug 2022

Jubileumsboka til Halsa Idrettslag er klar

Forleden kunne Industrikopi AS ved Terje Holm overlevere jubileumsboka rykende fersk fra trykkeriet. Leder av redaksjonskomiteen Guri Reiten og styreleder Svein Stolsmo kunne som de første, se det ferdige produktet.  Redaksjonen med seks medlemmer fra idrettslaget har arbeidet i godt og vel halvannet år med boka, og avsluttet sitt arbeid i juni. De har samlet inn bilder, lest protokoller på nytt og samlet mye historie fra andre kilder. Resultatet presenteres på 128 sider mellom stive permer.  Med hjelp av Terje Holm, som har designet boka, har dette blitt vandring i 100 år som idrettslaget kan være stolt over.  Under Jubileumsfesten på lørdag den 3. september legges boka ut til salg for 350 kroner.

«Svette, moro og samhold i 100 år» starter med stiftelsen av laget og videre med begivenheter opp gjennom årene og ikke minst viser den bredden av Halsa Idrettslag sin aktivitet.

Redaksjonskomiteen har hatt et rikt bildemateriale å ta av, spesielt fra de siste 50 år.  En del bilder har blitt vist i tidligere beretninger, men medlemmene og bygdefolket har bidratt med mange nye.  

Guri og Svein kan love at boka vil være en spennende og interessant lesing for alle med tilknytting til Halsabygda. Kvaliteten på trykkingen er over all forventning.

Fra venstre Terje Holm, Guri Reiten og Svein Stolsmo

Forsiden på jubileumsboken
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.