Nå sendes faktura for medlemskontigent ut!

Postet av Svein Stolsmo den 28. Nov 2016

Nå har vi endelig kommet så langt at fakturaene for årets medlemskontigent i idrettslaget er på vei til medlemmene. Innkrevingen er i endring, men i år skal fakturaen betales på vanlig måte. Vi kommer tilbake med mer informasjon etter hvert.

Det som er nytt er at vi nå er pålagt å kreve inn minimum kr. 100,- pr. medlem, uansett hvor mange det er i en familie. Det gamle "familiemedlemskapet" er altså historie.

En annen endring er at det ikke er mulig å ha en "avtale" med andre idrettslag, slik som Halsa IL og Betna IL har hatt. Det vil si at alle som for eksempel deltar på skitrening i regi av Betna IL, skal ha gyldig medlemskap i Betna IL, og alle som deltar på fotball (vest for Klettaelva), skal være medlem av Halsa IL.

Det koster å drive idrettslag, så vi håper at alle som mottar faktura betaler denne - tenker da spesielt på alle våre medlemmer som ikke deltar aktivt, men som liker at lokalidretten drives videre i bygdene, det legges ned veldig mange dugnadstimer i idrettslaget i løpet av året!

NB! Er det noe som ikke mottar faktura for medlemskontigent denne uken (før 4. desember) så send oss en epost på halsa.idrettslag@gmail.com så fikser vi det!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.