Heimstafetten 2021

Postet av Svein Stolsmo den 8. Jul 2021

Heimstafetten 2021

Vi gjentar suksessen fra 2020, meld deg på!

LØRDAG 14. AUGUST 2021kl. 09:00 - 17:00

STED:

Heim kommune


Idrettslagene i Heim kommune gikk i 2020 sammen for å lage et arrangement med tanke på å knytte sammen idrettslagene og innbyggerne i Heim kommune etter kommunesammenslåinga 1.1.2020. Arrangementet ble en stor suksess og vi fikk tildelt Heim kommunes Kulturpris for arrangementet. Derfor ønsker vi å gjenta suksessen i år. 


Stafetten går som i fjor gjennom hele kommunen vår, fra ytterkant til ytterkant. Starten går fra Brekka på grensa til Aure, og i ytre Snillfjord på grense til Orkland. Lagene vil så møtes på Kyrksæterøra og løpe samlet til Halsa Stadion.


Dette er en lavterskel stafett med plass til alle. Vi setter sammen lagene og etappene slik at vi får jevne lag. Vi har egne barne-etapper på trafikksikre områder, legger opp til egne gå-etapper for de som ønsker det, og tenker du å forbedre etappetiden din fra i fjor kan du selvfølgelig det!

Ønsker du å løpe sammen med treningskompisen din er det bare å kommentere dette i påmeldingen, så ordner vi det.


I tillegg til at vi ønsker mange løpere langs veien, vet vi at løperne setter veldig pris på å bli heiet frem. Derfor utfordrer vi de som ikke ønsker å løpe om å stille opp langs ruta som heiagjeng!


Som sist vil det være felles start på hver etappe, slik at vi møter løperne stort sett samlet under hele stafetten. Alle løpere får utdelt refleksvest og det er selvfølgelig gratis å delta. Klikk på linken under for å komme til påmeldingsskjemaet. Vi gleder oss!


Link til påmeldingsskjema


Meld deg på innen 5.august og bli med på sommerens vakreste stafett!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.