Heimstafetten

Postet av Svein Stolsmo den 12. Jul 2020

Heimstafetten!

Idrettslagene Halsa, Vinjeøra, Svana, Ytre Snillfjord og Kyrksæterøra går sammen om å arrangere HEIM-STAFETTEN, og vi inviterer med dette DEG til å delta!

Heimstafetten går 22. august, og er et lavterskeltilbud, der vi ønsker at flest mulig i vår nye kommune deltar. Også barn, selvfølgelig.

Vi starter på Brekka, kommunegrensa mot Aure, og i ytre Snillfjord, på kommunegrensa mot Orkland. Målgang for stafetten blir på Halsa Stadion på Halsanaustan.

Det blir om lag 30 etapper pr. lag, og vi legger løypa innom flere boligfelt/tettbygde strøk. På disse trafikksikre og korte etappene ønsker vi at de yngste deltakerne skal få løpe. Når stafetten passerer tettbygd strøk, vil det være et lite arrangement her. Det vil bli blanda lag, altså kan hvert lag bli representert med deltakere fra alle deler av kommunen.

Etter hovedveien vil det bli etappelengder mellom 2 og 8 km. Vi planlegger at lagene løper samlet, og setter opp etappene slik at løpere med noenlunde samme marsjfart løper sammen.  

Trykk på lenken nederst, og du kommer til påmeldingsskjemaet. Her fyller du inn litt info om deg selv, slik at det er lettere for oss å planlegge etappene. Frist for påmelding er 1.august.

Vi håper at mange fra alle deler av kommunen vår vil delta på dette uhøytidelige arrangementet. Det er selvfølgelig gratis å delta.

Påmelding:

https://forms.gle/VcgbnByy5eiyqvMq5

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.