Medlemskontingent 2020

Postet av Svein Stolsmo den 2. Mar 2020

Vi opplever at mange nå melder seg inn i Halsa Il, noe som er svært gledelig.

Innmelding skjer på www.minidrett.no og husker du ikke brukernavn/passord, trykker du bare på lenken glemt passord. Alternativt send en epost til halsa.idrettslag@gmail.com så hjelper vi dere.  Eposten må inneholde navn, fødselsdato, og epostadresse du vil motta medlemskontingent og evt. annen info på. 

Vi ønsker å sende ut medlemskontingenten på epost til alle medlemmene, men vi mangler epostadresse eller den er feil på mange. Vi ønsker derfor at du tar en sjekk og ser til at din profil er oppdatert (minidrett.no).

Vi vil gå gjennom hele medlemsregisteret høsten 2020, for å sikre at vi har korrekt info.

Alle som utøver aktivitet under Halsa Idrettslags paraply plikter å stå som betalende medlem i laget. Enten det er gubbetrim, fotball, orientering, padling eller friidrett. Vi har også veldig mange støttemedlemmer i laget, noe vi er svært takknemlig for!

Nytt er at kontingenten ble sendt ut tidlig på året, dette er fordi det kun er betalende medlemmer som har stemmerett på årsmøtet.. Har ikke vært et problem hos oss, men dette er kravet fra Norges Idrettsforbund.

Medlemskontingenten er en viktig inntekt for idrettslaget, så vi håper at alle som har mottatt denne betaler. Det koster kun kr. 100 pr medlem, dette er minsteprisen fastsatt av Norges Idrettsforbund.

Vi ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen til Halsa IL!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.