Blåfjelløpet i strålende vær med god deltakelse

Postet av Svein Stolsmo den 5. Jul 2020

Deltakerne i årets Blåfjelløp ble møtt av svært gode forhold over fjellet mellom Bøfjorden og Halsa. Legger man til meget gode prestasjoner, måtte dette bli et av de bedre løpene!

I dameklassen vant Alise Einmo, Rindal IL på knallsterke 54:39 som er en kraftig forbedring av løyperekorden for damer. På de neste plassene fulgte Malin Einmo, Rindal il på 59:32 og Eva Sæterbø, Bæverfjord IL på 1:15:01.

I Herreklassen gikk seieren til Sturle Starheim, Gossen IL på sterke 51:31. Kun 20 sekunder bak løyperekorden! 2.plassen gikk til Eirik Solem, Elnesvågen IL på 52:43 og nr 3 ble Bård Nonstad, Rindal IL på 53:16. Vi gratulerer alle med innsatsen!

Resultater:

Blåfjelløpet 2020 Resultater.xlsx

Hele 30 stk stilte til start i konkurranseklassene, mens 35 gikk i trimklassen. Veldig bra!

Over: Sturle Starheim over mål som vinner av Blåfjelløpet 2020!

Eirik Solem inn til andreplass

Bård Nonstad tok 3.plassen

De 3 beste i herreklassen, fra høyre: Sturle Stadheim, Eirik Solem og Bård Nonstad.

Alise Einmo inn til seier og ny løyperekord for damer!

Malin Einmo tar andreplassen

Eva Sæterbø tar tredjeplassen

De 3 beste damene, fra venstre Alise Einmo, Malin Einmo og Eva Sæterbø.

Pallen for JR Menn. Fra Venstre: Njaal Lundemo Aakvik (vinner), Jørgen Holsetstuen (nr 3) og Noa Sæterbø Raaen (nr 2).