Arkiv

• Halsa/Valsøyfjord G11 - Søya/Todal 5-5

Halsa/Valsøyfjord G11 - Søya/Todal 5-5

Det ble en veldig underholdende og spennende kamp på Halsa stadion i varmt sommervær.Bortelaget åpent best og ledet 0-1 til pause. Andre omgang var av det fartsfylte slaget, spillet og stillingen bølget frem og tilbake. 2 minutter før slutt gikk bortlaget opp i en 4-5 ledelse. Vi fikk tildelt frispa

Les mer
  • Fellestreininger i skoleferien

Fellestreininger i skoleferien

Halsa IL arrangerer felles fotballtreninger på Halsa stadion for alle aldre hver tirsdag 18-1930 i skoleferien. Det vil være en trener tilstede som deler opp i grupper etter alder ved behov. En behøver ikke å være med på ett lag i Halsa eller Valsøyfjord. Aller er velkommne også de som er her på fer

Les mer
  • Halsa/Valsøyfjord G12 - Sunndal

Halsa/Valsøyfjord G12 - Sunndal

I ett huttrende kaldt regnvær spilte guttene veldig bra fotball. Innsatsen var på topp hos alle mann og laget fikk til veldig bra passnings spill. De hadde full kontroll på Sunndal gjennom hele kampen og ga seg ikke før det stod 6-2. Dette var siste kamp før en velfotjent sommerferie. Mange vil nok

Les mer
  • Flinke jenter på Dråkong cup

Flinke jenter på Dråkong cup

På bildet ser vi Synnøve, Sunniva, Selma, Synne, Wilma og Sigrid. Jente hadde det supermorsomt på ren jentecup i Surnadal - Dråkongcup. For super innsats fikk de mange fine premier. Rosa t-skjorte, fotball og pokal.

Les mer
  • Full pott og 3 seirer på SIL Regn cup

Full pott og 3 seirer på SIL Regn cup

G11 guttene spilte 3 meget gode kamper og vant alle. Først kamp var mot Rindal. Det var envegskjøring i første omgang, og den gode keeperen vår hutret og frøs i det sure været og var helt arbeidsløs. Vi ledet 2-0 til pause. Andre omgang ble jevnere og Rindal fikk en redusering på overtid. 4-3 seier.

Les mer
  • Blide gutter tross tap

Blide gutter tross tap

Vi spilte mot Sunndal G12 og tapte 8-4. Guttene spilte bra og fikk til mye fint spill. Pause resultatet var 3-4 til Sunndal. I andreomgangen ble det litt tyngre og de hadde ett par gode 12 åringer som avgjorde kampen. Simen og Håvard var med som ekstramannskap denne kampen.Nedenfor er ett offisielt

Les mer
  • Halsa-Cup 31. mai - J12 og G12

Halsa-Cup 31. mai - J12 og G12

Nok en stor fotballdag er over på Halsa Stadion. Jentene og guttene i 12-årsklassen kjempet som løver hele dagen, og til slutt kunne vi gratulere Frei med seieren i jenteklassen, og Træff 1 i gutteklassen. Vi gratulerer!Frei sitt J12 lag vant!Træff 1 vant G12 klassen:Halsa/Valsøyfjord 2:Utmarsj for

Les mer
  • Spennende Internkamp

Spennende Internkamp

Halsa/Valsøyfjord1 (2003) spilte mot Halsa/Valsøyfjord2 (2004) på Fossdalen mandag kveld.De eldste guttene startet kampen friskt, men fikk nok større motstand en de satte pris på av hardtarbeidende motstandere. Det ble en meget spennende omgang med veldig mye godt spill av begge lag. Det stod 1-1 le

Les mer
  • Glade gutter tross knepent tap

Glade gutter tross knepent tap

Hasla/Valsøyfjord2 (G11) har startet sesongen med to klare tap. Kampen mot Sunndal1 (G12) ble en opptur på tross av ett knepent 7-6 tap og surt regnværSunndal2 åpnet best og ledet 3-0 tidlig i kampen, til pause ledet Sunndal2 6-2.Gutta ga ikke opp og gjorde en veldig bra andre omgang. De s

Les mer
  • 7-4 Seier til Halsa/Valsøyfjord1 G12 over Sunndal2

7-4 Seier til Halsa/Valsøyfjord1 G12 over Sunndal2

Det ble en velfortjent seier 7-4 på årets andre kamp mot Sunndal2.Guttene startet i ett forykende tempo og tok raskt en føring i kampen og det stod 4-0 allerde etter 10 minutters spill. Sunndal2 fikk da lov til å sette innpå en ekstra spiller. Kampen jevnet seg noe ut men guttene leverte en strålend

Les mer
  • Invitasjon til Halsa-Cup 2015

Invitasjon til Halsa-Cup 2015

Årets Halsa-Cup arrangeres 30. og 31 mai, her finner du invitasjonen:Halsa Cup 2015 invitasjon.pdf