Arkiv

• G14- 1.Div.   Ekko/Aureosen - Halsa/Valsøyfjord 13-7

G14- 1.Div. Ekko/Aureosen - Halsa/Valsøyfjord 13-7

G14 gutta gjorde en god kamp og kjempet til dommeren blåste av, det holdet dessverre ikke til poeng denne gangen. Pauseresultatet var 7-3. Dette var den første kampen i en beintøff liga der de beste 9'er lagene i kretsen kjemper om kretsmesterskap. Neste kamp er torsdag 24/8 på Fossdalen, da mot

Les mer
  • Norway cup Dag 5 - Semifinale på G14

Norway cup Dag 5 - Semifinale på G14

G14 laget startet dagen med en tett kamp i kvartfinalen mot Nittedal som endte 2-2 etter ekstraomganger. Det måtte straffespark konkurranse til for å skille lagene. Halsa/Valsøyfjord gikk seirende ut av denne og satte 4 straffer i mål mot 3 mål for Nittedal.   Dermed ble det duket for lok

Les mer
  • Norway Cup Dag 4 - G14 videre

Norway Cup Dag 4 - G14 videre

Storspill og kanon dag av G14 laget.Tidlig på dagen ble det 2-0 seier mot Røa, og deretter en overbevisende 5-0 seier mor Mosjøen.Dermed er de klar for kvartfinale i B-sluttspillet mot Nittedal.G13 laget tapte dagens kamp 1-3 og dermed er Norway Cup over for denne gang for G13.

Les mer
  • Dag 2 Norway Cup  Halsa/Valsøyfjord

Dag 2 Norway Cup Halsa/Valsøyfjord

G13 laget spilte en jevn kamp mot Nannestad, i jakten på utligning i sluttminuttene kontret Nannestad inn ett par mål og vant til slutt 6-3. G14 laget spilte en god og jevn kamp mot Langevåg som fikk kampens eneste mål, så da ble det ett 1-0 tap. Vi satser på bedre lykke i morgen da G13 møter Nord

Les mer
  • Dag 1 Norway Cup

Dag 1 Norway Cup

Halsa/Valsøyfjord stiller med 2 lag på Norway Cup i år.G13 laget fikk en meget tøff start på turneringen mot akademi laget til AC Milan. På tross av 10-0 tap var det en blid gjeng som ser fremover til forhåpentligvis litt mer overkommelig motstand de neste 2 dager.G14 laget fikk en langt bedre start

Les mer
  • G13 tur til Romsdalen med 2 tap, men arti læll

G13 tur til Romsdalen med 2 tap, men arti læll

G13 laget har brukt helga i Romsdalen og spilt kamper mot Vestnes/Varfjell og Måndalen.På lørdag ble det knepent tap mot Vestnes Varfjell 5-3. Gutta spilte lenge bra og ledet 2-1 til det var 15 minutter igjen av kampen. Vestnes Varfjell pressa på og fikk 3 kjappe mål på slutten og vi ett trøstemål h

Les mer
  • G13 Halsa/Valsøyfjord - Averøy 5-3

G13 Halsa/Valsøyfjord - Averøy 5-3

God innsats, mye bra spill og fine mål sørget for nok en seier til G13 laget på Fossdalen i kveld. Dette er lagets fjerde seier av fire mulige. Det er jevnt i toppen av tabellen og 4 lag har 12 poeng. De andre lagene har spilt 6 kamper...Resultater, tabell og terminliste finner dere herFoto: May Bri

Les mer
  • G13 Halsa/Valsøyfjord - Skåla 7-1

G13 Halsa/Valsøyfjord - Skåla 7-1

Veldig bra innsats av alle sammen og masse pent spill sikret 3 poeng mot Skåla.3 seire av 3 mulig gjør at de nærmer seg tabelltopp selv med ett par hengekamper til gode.Neste kamp er hjemme på Fossdalen mot Averøy førstkommende tirsdag klokka 1900.Møt opp og hei på guttene, de er veldig flinke og øn

Les mer
  • G14 Halsa/Valsøyfjord - CFK 16-1 (8-0)

G14 Halsa/Valsøyfjord - CFK 16-1 (8-0)

Hva speider guttene etter...1. Divisjon?Storseier i kveld mot CFK2... Lagseier.Foto: May Britt Størset

Les mer
  • G14 Halsa/Valsøyfjord - Dahle/Nordlandet 2-5

G14 Halsa/Valsøyfjord - Dahle/Nordlandet 2-5

Guttene fikk en uheldig åpning på kampen og lå tidlig under 0-4 på tross av at de også hadde mange egne sjanser i samme periode, pauseresultat 0-4. I andre omgang viste de langt bedre takter men klarte dessverre ikke å hente inn igjen hele forspranget. De

Les mer
  • G13 Malmefjorden - Halsa/Valsøyfjord 6-7

G13 Malmefjorden - Halsa/Valsøyfjord 6-7

Denne gjengen sørget for en knepen sier i sesongens andre kamp. Skader gjorde at vi måtte stille uten innbyttere.. Vi ledet 3-4 til pause og klarte å holde på ledelsen hele veien inn etter super innsats helt til dommeren blåste av kampen. På veien hjem ble det en stopp for velfortjent is. Neste kamp

Les mer
  • G13 Halsa/Valsøyfjord - Reinsfjell 9-5

G13 Halsa/Valsøyfjord - Reinsfjell 9-5

Årets første kamp for G13 laget endte med seier 9-5 etter at vi ledet 3-1 til pause. Glimrende innsats av hele gjengen, en skikkelig lagseier. Neste kamp er borte mot Malmefjorden, den blir sannsynligvis flyttet til mandag 15/9. Resultater, terminlister og tabell for G13 laget kan dere finne her.

Les mer
  • Nok en storseier til G14 laget

Nok en storseier til G14 laget

Halsa/Valsøyfjord G14 spilte borte mot Smøla og vant overbevisende 11-1 onsdag kveld.Det er lagets andre storseier på 2 spilte kamper og med det tabelltopp.Det meldes om topp innsats fra alle sammen og en meget godt fornøyd gjeng.Neste kamp spilles på Halsa stadion mot Dahle/Nordlandet, torsdag 18.m

Les mer
  • Årets første seier for Halsa/Valsøyfjord G14

Årets første seier for Halsa/Valsøyfjord G14

Det ble en overbevisende 12-2 seier hjemme på Halsa Stadion mot Tingvoll/Straumsnes.God innstas av alle sammen sikret årets første 3 poeng.Terminliste, resultater og tabeller kan dere finne HER. Neste kamp er borte mot Smøla Onsdag 3.mai.

Les mer
  • G14 Halsa/Valsøyfjord - Tingvoll/Straumsnes

G14 Halsa/Valsøyfjord - Tingvoll/Straumsnes

Årets første kamp på Halsa Stadion er onsdag 19.april kl 1900.Vi holder åpen stadion kiosk.

Les mer
  • Fotballavslutning for G-14!

Fotballavslutning for G-14!

Vi hadde avslutning for G-14 på Fun Park i kveld. Bowling, laserskyting og pizza. Stor stemning!!

Les mer
  • Fellestreininger i skoleferien

Fellestreininger i skoleferien

Halsa IL arrangerer felles fotballtreninger på Halsa stadion for alle aldre hver tirsdag 18-1930 i skoleferien. Det vil være en trener tilstede som deler opp i grupper etter alder ved behov. En behøver ikke å være med på ett lag i Halsa eller Valsøyfjord. Aller er velkommne også de som er her på fer

Les mer
  • Invitasjon til Halsa-Cup 2015

Invitasjon til Halsa-Cup 2015

Årets Halsa-Cup arrangeres 30. og 31 mai, her finner du invitasjonen:Halsa Cup 2015 invitasjon.pdf

Les mer
  • 25% Rabatt på Intersport, Olaf Moen Eftf AS Surnadal

25% Rabatt på Intersport, Olaf Moen Eftf AS Surnadal

Vi er stolte av å presentere en ny klubbavtale med Intersport i Surnadal.Intersport er klubbens utstyrsleverandør og samarbeidspartner.Alle medlemmer i Halsa IL som er aktive på ett av klubbens lag får 25% rabatt på alle fotball relaterte artikler.Klubben har sendt en liste til Intersport

Les mer
  • Seier i første kamp

Seier i første kamp

Det ble seier 5-2 hjemme mot Batnfjorden i årets første kamp. Vi lå tidlig under 2-0 , men kom sterkt tilbake og det ble 2-2 til pause. I andre omgangen tok vi mere og mere over ,og tilslutt ble det 3 nye mål. En god start på sesongen.