Medlemskontingent 2020

Postet av Svein Stolsmo den 2. Mar 2020

Årets medlemskontingent er på veg til medlemmene, kanskje har du fått innbetalingsblanketten allerede.

Veldig mange får denne på epost, men vi mangler også epostadresse eller den er feil på mange. Vi ønsker derfor at du tar en sjekk og ser til at din profil er oppdatert. Gjøres på www.minidrett.no og husker du ikke brukernavn/passord, trykker du bare på lenken glemt passord. Alternativt send en epost til halsa.idrettslag@gmail.com så endrer vi denne. 

Alle som utøver aktivitet under Halsa Idrettslags paraply plikter å stå som betalende medlem i laget. Enten det er gubbetrim, fotball, orientering, padling eller friidrett. Vi har også veldig mange støttemedlemmer i laget, noe vi er svært takknemlig for!

Nytt er at kontingenten sendes ut tidlig på året, dette er fordi det kun er betalende medlemmer som har stemmerett på årsmøtet (som holdes 22. mars). Har ikke vært et problem hos oss, men dette er kravet fra Norges Idrettsforbund.

Medlemskontingenten er en viktig inntekt for idrettslaget, så vi håper at alle som har mottatt denne betaler. Det koster kun kr. 100 pr medlem, dette er minsteprisen fastsatt av Norges Idrettsforbund.

Vi ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen til Halsa IL!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline