Full pott og 3 seirer på SIL Regn cup

Postet av Halsa IL den 14. Jun 2015

G11 guttene spilte 3 meget gode kamper og vant alle. Først kamp var mot Rindal. Det var envegskjøring i første omgang, og den gode keeperen vår hutret og frøs i det sure været og var helt arbeidsløs. Vi ledet 2-0 til pause. Andre omgang ble jevnere og Rindal fikk en redusering på overtid. 4-3 seier.

2 kamp var mot Surnadal 1, guttene spilte bra og ledet ca. 5-1 til pause. I andre omgang byttet vi litt på posisjonene og fortsatte det gode spillet selv om flere spilte på uvante plasser på banen. Ca. 9-3 seier.

Bilde over viser oppvarmingen før siste kamp. Det gikk rykter om at også Surnadal 2 hadde vunnet de to første kampene, og guttene var nok litt ekstra nervøse....

Forberedelsene gjorde susen og selv om de begynte å bli litt slitne, spilte de meget bra og vant den siste kampen med en 3-4 mål etter mer eller mindre konstant press mot Surnadals mål.

Takk till alle G11 spillerne + Sander som var med oss for dagen.