Rekorddeltagelse på den lengste løypa

Postet av Robert Sørlie den 22. Jun 2018

"Vær frekk, følg bekk" og "Tøft med grøft", kan sies å være to smarte taktikker denne kvelden. 17 orienteringsløpere trosset regnet og stilte på o-løp som ble arrangert ved Halsa Barneskole torsdag 21. juni. Løypelegger Robert Sørlie lokket med "korte" løyper denne gangen. Den lengste var 3 km i luftlinje. Derfor tok hele 12 deltagere fatt på den lengste løypa, noe som er rekord i 2018. Det viste seg tidsmessig at løypene var krevende. Det var både vått og et kronglete terreng, med få gode referansepunkter. Det viste seg nok en gang at de eldste med mest teknisk O-erfaring gjorde det best. Bjørn Berger (som har laget det nye kartet) vant på tiden 41.53, kanskje ikke så overraskende. Det må nevnes at Tore T. Halse bare var 6 minutter bak, på en andre plass. På mellomlang løype var Geir Ove Stolsmo eneste deltager, og Erik og Martin Sørlie de eneste som fullførte den korte løypa rundt skolen. På grunn av knott og regn, ble det dessverre ikke tatt noen bilder den her kvelden.