Norway cup Dag 5 - Semifinale på G14

Postet av Halsa IL den 4. Aug 2017

G14 laget startet dagen med en tett kamp i kvartfinalen mot Nittedal som endte 2-2 etter ekstraomganger. Det måtte straffespark konkurranse til for å skille lagene. Halsa/Valsøyfjord gikk seirende ut av denne og satte 4 straffer i mål mot 3 mål for Nittedal.

Dermed ble det duket for lokaloppgjør i B-sluttspillets semifinale mot Surnadal.  Halsa /Valsøyfjord ledet både 1-0 og 2-1, men Surnadal utlignet til 2-2 i siste sekund av kampen. I første ekstra omgang skåret Surnadal etter 3 minutter. I Norway Cup er det "golden goal", og dermed er Surnadal klare for finale.

Vi har hatt kjempefine dager i Oslo, og alle skal være stolte av kjempebra innsats. Vi har bodd fint på Bogstad camping, og kosa oss med grilling og sosiale aktiviteter mellom kampene.

May Britt Størset fortjener masse ros for utmerket arbeide med å organisere det aller meste i forbindelse med cupen.