G14- 1.Div. Ekko/Aureosen - Halsa/Valsøyfjord 13-7

Postet av Halsa IL den 16. Aug 2017

G14 gutta gjorde en god kamp og kjempet til dommeren blåste av, det holdet dessverre ikke til poeng denne gangen.

Pauseresultatet var 7-3.

Dette var den første kampen i en beintøff liga der de beste 9'er lagene i kretsen kjemper om kretsmesterskap.

Neste kamp er torsdag 24/8 på Fossdalen, da mot Dahle/Nordlandet.

O-løp Indreiten 02.08.2017

Halsa IL arrangerte O- løp ved Indreiten onsdag 2. august.

Bjørn Berger vant klart lang løype foran Hermann Baarset og Tore T Halse. Mellomlang blei vunnet av Geir Ove Stolsmo.
10 løpere hadde funnet veien til start. Kristian N Megård hadde lagt fine, men krevende løyper.
Kartet er nok modent for revisjon enkelte steder.
Neste løp er ved Laplass ved tidligere Vegvesenets plass, nå Kvisvik, mellom Halsa og Betna. Onsdag 9.august, med Geir Ove Stolsmo som løypelegger.

O-løp 9.august

Per Anton Vatten vant sekundstriden i O- løpet i Halsa 9. august. 7 sekunder skilte han og Aasbjørn Heggem i lang løype. Deretter  fulgte Kåre Reiten 23 sek. bak og på 4. plass Tore T Halse 41 sek etter.

At det skiller bare 1 minutt og 11 sek mellom 1. og 4. mann, er sjelden kost. Mellomlang løype ble vunnet av Håvard Vatten bare 4 sek føre søstera Jøri. Kortløypa vant Marius Vullum 2 sek føre Eirill Vullum.
Geir Ove Stolsmo hadde lagt fine løyper. Neste og sesongens siste løp blir i Blekkenmarka i Betna 16. august,  med Olav Blekken som løypelegger.

Postet av Halsa IL den 4. Aug 2017

G14 laget startet dagen med en tett kamp i kvartfinalen mot Nittedal som endte 2-2 etter ekstraomganger. Det måtte straffespark konkurranse til for å skille lagene. Halsa/Valsøyfjord gikk seirende ut av denne og satte 4 straffer i mål mot 3 mål for Nittedal.

Dermed ble det duket for lokaloppgjør i B-sluttspillets semifinale mot Surnadal.  Halsa /Valsøyfjord ledet både 1-0 og 2-1, men Surnadal utlignet til 2-2 i siste sekund av kampen. I første ekstra omgang skåret Surnadal etter 3 minutter. I Norway Cup er det "golden goal", og dermed er Surnadal klare for finale.

Vi har hatt kjempefine dager i Oslo, og alle skal være stolte av kjempebra innsats. Vi har bodd fint på Bogstad camping, og kosa oss med grilling og sosiale aktiviteter mellom kampene.

May Britt Størset fortjener masse ros for utmerket arbeide med å organisere det aller meste i forbindelse med cupen.

Norway Cup Dag 4 - G14 videre

Postet av Halsa IL den 2. Aug 2017

Storspill og kanon dag av G14 laget.

Tidlig på dagen ble det 2-0 seier mot Røa, og deretter en overbevisende 5-0 seier mor Mosjøen.

Dermed er de klar for kvartfinale i B-sluttspillet mot Nittedal.

G13 laget tapte dagens kamp 1-3 og dermed er Norway Cup over for denne gang for G13.

Norway Cup Dag 3

Postet av Halsa IL den 1. Aug 2017

G13 var uheldige og slapp inn 2 mål på de første 5 minuttene, det ble ingen flere mål på tross av mye bra spill og mange sjanser. Nå venter B-Sluttspillet med kamp mot Bækkelagets SK, hvis vi vinner er det ny kamp senere på dagen.

Vår første motstander i Norway Cup, AC Milan, kan dere se og høre om her

G14 spilte en bra og jevn kamp i dag, men tapte knepent 1-2 mot en god motstander.

Nå venter B-Sluttspill med kamp mot Røa, hvis vi vinner er det ny kamp senere på dagen.